Boeklancering!

Ik ben nog steeds aan het nagenieten van afgelopen zaterdag: wat een fantastische boeklancering van Receptloos was dat!

Voor mijn allereerste boeklancering ooit heb ik een werfkelder gehuurd. Typisch Utrechts en lekker sfeervol. Versierd met gele bloemen, gele slingers en gele ballonnen – want dat past mooi bij die knalgele cover van het boek 😉

foto1

 

Na een uurtje stond de werfkelder mutjevol. Familie, vrienden, fans van het eerste uur, enthousiaste supporters van de crowdfunding en de professionals die hadden meegewerkt aan Receptloos: ze waren er allemaal!

Hoogtijd om mijn boek te presenteren … vol trots en ontlading vertelde ik over de mooie en intensieve weg die ik bewandeld heb. Mijn vader was zo mogelijk nóg trotser en pakte het toneel om een aantal lieve woorden tot mij en de aanwezigen te richten. Heel mooi moment.

foto2

 

Receptloos werd uit het folie gehaald en is nieuwsgierig rondgegaan. Ondertussen borrelend in ‘marlies-stijl’: overal stonden koelers met lekkere wijn, glazen en anti-pastischotels om samen nonchalant te borrelen en te kletsen. De sfeer zat er goed in!

foto3

 

Wat een héérlijk feestje was dit. Iedereen die dit mooie moment met mij gedeeld heeft: Bedankt! Laten we er samen een succes van maken. #letsspreadtheword #jointheclub

Liefs Marlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.