Tijd voor een update!

Het is nu een paar weken geleden dat ik de crowdfunding campagne voor Receptloos met succes afrondde…tijd voor een update! Hoe staat het ervoor?

Alle gerechten staan op de foto!

Voor Receptloos had ik mezelf ten doel gesteld om zelf 125 (!) verschillende gerechten te koken en op de foto te zetten. Gekkenwerk natuurlijk! Maar de beste manier om je te laten zien hoe gevarieerd receptloos koken kan zijn. Na héél veel boodschappen doen, koken, fotograferen en oneindig veel afwas, staan ze eindelijk allemaal erop. Mijlpaal! Het zijn 125 hele mooie en heldere foto’s geworden. Precies zoals ik het voor ogen had 🙂


fotoshoot_marlies

 

Uitgeven in ‘eigen beheer’

Receptloos wordt uitgegeven in eigen beheer. Bewust zonder tussenkomst van een uitgever. Dit geeft me alle vrijheid om het boek precies zo te maken als ik het wil! Eigen beheer houdt ook in dat ik al het werk zelf doe, dat een uitgeverij normaal gesproken voor me zou doen. Denk hierbij aan het regelen van meelezers, inhuren van een corrector, samenwerken met een ontwerper voor een professionele uitstraling en toffe omslag, het technisch ‘drukklaar’ maken van het boek en alle foto’s, onderhandelen met een kwalitatieve drukkerij, de papierkeuze en drukwerkbegeleiding, aanvragen ISBN-nummer, inschrijven als ‘uitgeverij’ bij KVK en bijhorende administratie, inschrijving Centraal Boekhuis, verkoop via bol.com, bouwen van webshop op receptloos.nl, contact opnemen met inkopers van boekwinkels, alle promotie, opzoeken van de media, boeklancering plannen…om je een idee te geven van al het extra werk dat ik me op de hals gehaald heb, haha!

Wanneer kun je het boek verwachten?

Het boek telt bijna 300 pagina’s, waarop ik op alle i’s een puntje aan het zetten ben. Het is dan ook héél bijna klaar…wel neem ik liever iets meer tijd om het helemaal perfect te maken, dan het nu te overhaasten. Een definitieve datum kan ik je daarom nog niet geven. Ik kan je wel beloven je zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Volg Receptloos ook op Facebook om te zien wat ik allemaal aan het doen ben. Zodra ik de drukker het startsein geef, ben jij de eerste die het hoort!

Bedankt voor je geduld! Spannende tijden!

Groetjes, Marlies